Selecteer een pagina

Hi, ik ben Diane

Als kind werd ik door mijn ouders Dynamite genoemd. Niet omdat ik zo’n explosief karakter had, maar juist omdat ik altijd rustig was. Ik kon uren in een hoekje zitten lezen. Toen ik een naam zocht voor mijn design studio kwam deze naam meteen naar voren. Het klinkt lekker, maar het is ook echt een stukje van mijzelf. En dat is Dynamite Design Studio ook echt.

Ik ga met jullie aan de slag. Met het bouwen van een website, het ontwerpen van een logo, kaartje voor een geboorte of trouwerij of ik neem de gehele branding van jullie bedrijf over. Indien gewenst inclusief fotografie.

Ik werk alleen, maar ook niet helemaal. Als het druk is vraag ik mijn oudste dochter Sade om mij te helpen. Ze heeft ruime ervaring in webdesign en ik kan altijd op haar terug vallen.

Zelf ben ik al bijna 30 jaar actief in de fotografie en begon ik zo’n 20 jaar geleden met het bouwen en onderhouden van websites. Voor mijn fotografie klanten ontwierp ik met veel plezier geboortekaarten. Maar pas in 2020 viel het kwartje dat dit binnen een design studio prachtig te combineren zou zijn.

En zo werd Dynamite Design Studio geboren. Ik hoop dat ik jullie snel zal spreken of zien om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Dynamite Design
Studio

Heeft u interesse in een van de producten van Dynamite Design Studio? Neem dan contact op door het contact formulier in te vullen.